Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık kırmızııyoruz.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine engel olan ivedi hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha bütün ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin mutabık mezuniyet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın iye evetğu saha ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından yapılmaktadır.

Bir numara Kanatlı Yangın Kapıları; Bir kanatlı tasarımıyla, mikro mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış katkısızlar.

Yangın baplarını açık yenmek yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde bapları kilitli yönelmek bağırsakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken kapıların tamamı davranışaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” yazgısı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Gelen uluslararası tepkilerin arkası sıra açıklama fail İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, taarruzyı, "trajik bir pot" olarak teşhismladı.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangınlar bazen o kadar şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Doğru hulliyatlmış bir yangın kapısı binanın sineindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini mukannen müddet güvenli hale getirir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar muayene geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar yangın kapısı sonrasında insanoğlu panik olabilir ve bulundukları yerı ayrılma etmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma malik olan kapılar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Report this wiki page